Карнизи ZEGAR



      Фірма "ZEGAR" Sp.J. була заснована в 1934р. у Львові. На протязі всього періоду свого існування фірма займається прецизійною механікою. Карнизи виготовляються з латуні, нержавіючої сталі і кованої сталі, однак в першу чергу використовуються два перших матеріали з причини найвищої якості. Вони оброблені натуральними, екологічними засобами.

       Карнизи Classic відрізняються класичним зовнішнім виглядом, виготовлені з високоякісної латуні. Широка гамма елементів з цієї групи включає багато різних тримачів та закінчень карнизів (в тому числі в поєднанні зі склом). Наявні в наступних кольорових рішеннях: poler(золото), antico(античне золото), satyna(матове золото). Труби діам. 20 і 30мм. 

      Карнизи Art Deco - латунні карнизи, стилем нагадують Art Deco. Моливе довільне поєднання з елементами лінії Classic. Доступні  такі види : antico(античне золото), satyna(матове золото). Труби діам. 20 і 30мм., рейка діам. 20 і 30мм.

      Карнизи Techno 20, Techno 16, Techno 12 - сучасної простої форми, виготовлені з латуні та нержавіючої сталі. Кільця мають тефлонові прокладки для легкого і безшумного руху по трубі. Можливе застосування рейок замість труб, що забезпечує безперешкодний рух тканини під тримачами. Наявні в наступних кольорових рішеннях: poler(золото), antico(античне золото), satyna(матове золото). Труби і рейки діам. 20мм.

      Куті карнизи. Ковані стальні елементи, кручена штанга. Кольори: чорний матовий і  античний зелений. Діаметр штанги 12мм.





Дзвоніть нам просто зараз!

Щоб гарантовано отримати потрібний Вам продукт!

Тел.: (032)245-44-56
Моб.: +38-098-936-50-92
 або